ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 21 mai 2010

SUFLA VANT A PAGUBA.... PESTE INTREAGA ROMANIE!

   Frumoasa imagine, nu? Insa nu i mai gasesc esenta in conditiile in care Stiinta mea mult iubita, trage sa moara. An de an. Ce sa va mai zic? Inca o retrogradare ne mai lipsea.  

   Bate vantu pagubei peste inimile noastre si ale echipei. Sper sa se salveze in ultima clipa.... Si onorabil, nu cu cacaturi, blaturi si alte tampenii.

   In alta ordine de idei, ceea ce se intampla cu echipa asta iubita de multa suflare, se cam arata si n urbea noastra. Primar la mititica, echipa in surghiun, smecheria la nivel de arta si politia cu dantela roz si snur in cur, facand o felatie la toti baietasii de bani gata de prin Cetatea Banilor.

   Incerc sa l pricep in contextul asta pe unul ca Tudor Gheorghe care, intrebat fiind despre viitorul Craiovei, a spus scurt si franc: FUGI VERE CAT MAI DEPARTE DE LOCUL ASTA!

   Si totusi.....Calcand prin alte locuri ma intorc cu drag la Craiova si i mai dau o speranta! Care va porni din educatie si atitudine. Care atitudine deocamdata nu o vad la prea multi concitadini! Si-i buba cu puroi national.

   Hai paaaaaa! Ca m - am saturat de revolutii!
   De la PODI suflat in goarna, dupa mort!

2 comentarii:

  1. Heh, alegi subiecte din astea care fac rating :P

    Problema e ca nu exista educatie si control cum exista candva. Acuma fotbalistii nostri o ard la carciuma, la shopping, sufera de parvenitism. In afara de cei care sunt din neam sportivi, cum ar fi tanarul Silviu Lung, vorbim intr-adevar despre manelism la toate nivelele in ceea ce priveste fotbaliatorul roman.

    Antrenorul nu-si mai permite sa le traga un sut in cur, o palma dupa ceafa cum ar fi facut pe vremea raposatului, si fotbalistii sunt atrasi de cu totul si cu totul alte dileme existentiale decat sa se concentreze 101% pe antrenament.

    La un moment dat am fost vecina usa-n usa cu un anume fotbalist de la Craiova, n-o sa zic cine. Omul ala dupa ce se distra toata noaptea la chefurile de la el din apartament, cu femei si bogatani cunoscuti ai orasului, pleca dimineata cu ochii lipiti la antrenament. Ce dracu sa-i mai ceri aluia, dupa ce-a baut si-a pus pe daralau cateva curve. Dupa aia baga Reductil ca sa pastreze fizicul. Manelism, ce ziceam.

    Se acorda, zic eu, o mult prea mare importanta fotbalului. Ultimul meci al lui Bute nici macar nu a fost difuzat in Romania, lotul national de inot nu poseda nici piscina, fac antrenament pe saltele :| iar exemplele pot continua.

    Dar inca o data, nu e asta problema, ci nesimtirea, lipsa de antrenament si de interes. Cand o sa mai producem noi vreun Patachin, Nastase, Hagi, Comaneci sau Balas, daca pe astia ii doare la buric. Banu sa vina, ca dupa aia mai vedem noi, pe principiul asta.

    Nu stiu, asta e parerea mea, oricum nu ma pricep la fotbal, dar asta e viziunea mea despre ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  2. da l in cacat de rating! nu de asta am pus gadurile astea pe hartie. Situatiunea i naspa si Craiova, desi este mereu pe prima pagina cu acte un scandal, nu -i tocmai ultimul loc din tarisoara asta. Sunt alte urbe mai de soi cu probleme mai grave...to be/ no to beeeee:)) sic mundi in my perisocop! ca i doare pe toti la horoscop si dupa el guverneaza!

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!