ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 22 mai 2010

OM BUN / OM RAU... TRAGEDIE NATIONALA CU FINAL NEDEFINIT, INCA!

Parerea mea, parerea mea…..



   Si totusi va cer si voua parerea, ca mi sunteti dragi, simpaticilor! Cum caii mei ati proceda voi intr-o astfel de situatiune?



   Mai prin iulie, se face ca este o nunta, nunta care este a unui prieten, prieten care in prealabil a fost avertizat de je ca daca nunta pica in momentul cu Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara, je, care este nelipsit de ani buni de acolo, va cam lipsi la nunta! Ca asa i pasarelul meu an de an. Vama de 1 maiu si Sighisoara, sunt doua repere ce nu le ratez, basca imi mai iau si din contediu prin momentele astea doua…

   Jentilimonul din mine a inaintat o contraoferta. Organizez o petrecere a burlacilor pentru mire si cred ca i castigul la fel de mare pentru toata lumea… Ori cu mine infulecand la sarmale la nunta si facand stalactite si stalagmite la fund de la atata stat pe scaun, ori fara mine, mirii o sa fie asa de prinsi cu toata nebunia invitatilor incat numai lipsa mea de la eveniment nu o mai contabilizasera.

   Recunosc, cam naspa situatiune si greu de digerat, mai mult de catre miri, insa cu mine si cu anul ce l am asteptat sa merg la festival cum ramane?

   Nici festivalul nu mai este ce a fost candva, dar nici nuntile nu sunt punctul meu forte, iapa mahmura stiind lucrul asta si chiar nu a dat cu copita ca nu am onorat cu herghelia nunta ei.

   Si totusi, ce ati face voi? Bai nene si asa se naste dilema! Sa i scriu la nea primaru de la Sighi niste randuri crete si sa i zic de dulce ca a mutat festivalul cu o saptamana mai devreme? 

   Ete na, problema ce am si eu! Tara arde si hergheliei ii arde de cotaiala medievala!

  Hai paaaaa! Ca ne vedem la Sighisoara!
  De la PODI problema existentiala!

3 comentarii:

  1. Nenica, esti subtil ca o zebra-ntre magari ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca iti este prieten/iti sunt prieteni....? Ei se marita/insoara o data, Sighisoara vezi oricand... un festival in minus...nu e putin dar nu cred ca e la fin du monde. Nici eu nu iubesc nuntile. Se vede ce chef ai! Iti inteleg motivele. Da' poate iti vine...cheful daca nu stai sa gasesti motive. Nu pariez pe petrecerea aia a burlacilor, desi suna bine pentru baieti.Mireasa nu cred ca va fi multumita. Sa-i faci si ei petrecere in cazul asta.Glumesc.
    Oricum, eu nu as lipsi de la nunta unui bun prieten.La mine a lipsit cea mai buna prietena si nu prea mi-a placut. Dar am inteles-o.Tu ti-ai dori sa lipseasca de la nunta ta? Probabil ca nu.:)

    Frumoasa compilatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mister D., si pe mine m-ai avertizat ca vei absenta de la nunta mea..ca tot prin iulie acde, si tot odata cu festivalul..m-am resemnat.. :))) era vb de nunta lui Morse si Cori? ca e cu o saptamana inaintea alei mele...:))))))))

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!