ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 20 mai 2010

MUSCA DE CACAT IN ACTIUNE! FILM CU FINAL BASIT!


S-au adunat cam 30.000-35.000 de oameni(a se citi muste) in “Piata Saraciei nr. 15-25%” dintr-o populatie de vreo 20 milioane, cu gandul de “a nu schimba patul ci nevasta, daca te insala,,.

Fie ca isi aduc aminte cu “melancolie eminesciana” de “vremurile bune”, fie ca incearca sa starneasca macar “vantul de
schimbare”, fie ca incearca sa sparga traditia unei emisiuni doar-doar prin mobilizarea unor formatii de muzica de renume; prin interpretarea unor melodii cu text revolutionar vor contribui la radicalizarea populatiei sa iasa si sa lupte pe baricade si sa nu fie doar consumatorii unei’revolutii’ pe net, stand in fotoliu, sorbind o berica.

Faptul ca mitingul sa terminat intr-o veselie generala cu concert si dans (mai lipseau doar mititeii) spune puterii actuale ( a se citi handel urat mirositor, puturosenie)ca o ducem bine si mai e loc de o ,,taiere,, mai prin toamna. Sa incerci sa faci dintr-o natie slaba si proasta o natie de luptatori este ca si cum ai vrea sa faci din magar un cal de curse.

Suntem doar o masa manipulatoare , care jucam cum ni se canta …
Sa vii de la Suceava , de la mama dracului , ca sa fluieri o ora ……..PENIBIL !!! Care s rezultatele ? A facut Nasolu dreptate ?

Ca iar mi se intuneca ratiunea candi mi aduc aminte de o stire de ieri. Cica un ninja, cu rang de mitropolit, primeste chenzina lunara 22000 lei. Pe astia nu i baga nimeni la slabit ? Sau ii este frica lui Nasolul ca l afurisesc si nu i se ma scoala pe veci, busuiocul !

Hai paaaa ! Ca i scumpa saracia !
De la PODI costuri de productie !

2 comentarii:

  1. Imi vine sa-i bag un fier incins in cur lu Patapievici. Auzit tu, compara guvernul actual cu Socrate. Citez:
    "Zgomotul transformă toate judecăţile în păreri şi face imposibilă auzirea vocii judecăţii competente a omului de bun-simţ."

    Cine ar fi acest om de bun-simt oare? Jenibil.

    Cica lu Bokemon ii e frica sa iasa in strada dupa ce l-au caftit protestatarii pe unu de la PD-L. Cu sticle, ce sa-ti povestesc. Unde-i benzina, unde-i AK-ul. 30.000 de oameni.

    Pana nu si-o incaseaza vreunul de la fortele de ordine, situatia nu cred ca va scelera. Abia atunci se va trezi si un oarescicare spirit de razboinic in astia, ca noi doar asa stim, raspundem doar la violenta explicita.

    Poate Iliescu sa mai faca ce stie, sa trimita iar minerii, da sa dea o mana de ajutor de data asta, ca doar cu 1000, veniti de bunavoie, nu se face primavara.

    Glumesc, ce dracu, da e cam trista situatia. Si cureaua-i stransa, nici cu cine defila n-avem. Ramanem la ce stim. Urata natie mai suntem :<

    Daca canta DJ Scrotinel sau mai stiu eu care pe gratis, ce de lume s-ar fi adunat. C-asa-i si vorba "La placinte inainte, la razboi inapoi"

    Lipsa de oameni arata un singur lucru - ca o ducem bine restul si nu avem nicio problema.

    Si daca tot vor liniste si civilizatie, propun inca un referndum de demisionare, ca prima data eram mici si prosti, aveam impresia ca o duceam regeste.

    Dedicatia mea:

    http://www.youtube.com/watch?v=sOFlGVzflvU

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai conu Pata a primit moca de la Moaca Nasolul Institutul Cultural Roman si acum ii ridica osanale si l pupa n cur! tot un amarastean, poet de cur/te este si asta!

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!