ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 17 mai 2010

A FOST CUM NU VA MAI FI NICIODATA!

A FOST CA NICIODATA!!! O SEARA MAGNIFICA! O TRUPA DE LEGENDA! UN SHOW DE EXCEPTIE!

ORGASMIC! NARCOTIC! HIPNOTIC!!!


   AM VAZUT OAMENI PLANGAND DE BUCURIE! LI SE CITEA FERICIREA PE CHIP! ANI BUNI AU ASTEPTAT ACEST MOMENT UNIC SI AC/DC NU NE-A DEZAMAGIT!

   AU CANTAT PENTRU NOI! NE-AU DAT INIMA LOR! FIECARE SUNET A FOST INCANTARE!

   IMI ESTE GREU SA EXPRIM TRAIRILE DE LA ACEST CONCERT! INSA UN SFAT VA POT DA. ZILNIC ARUNCAM O MULTIME DE BANI PE TOT FELUL DE TAMPENII. CAND SE INTAMPLA SA MAI FIE ASTFEL DE EVENIMENTE, NU EZITATI DRAGII MEI. CHIAR DACA STRANGETI DIN BUCI PANA LA VIITOAREA CHENZINA, RUPETI BANUTII PENTRU BILET SI OFERITI-VA UN MOMENT MAGIC!

   O VIATA AVEM SI O GAURA N CUR! NU UITATI, FIRUL VIETII ESTE SUBTIRE.....  SI MAINE SE POATE RUPE, ASA CA....

HAI PAAAAA!!! VA LAS CU TRUPA AC/DC!


3 comentarii:

  1. Vezi tu măi Tara ... astfel de lucruri ar trebui totuși să ne dea un pic de gândit. Guță-prepuță, Adrian Copilul Căpșună, Vali the Storm și alții ca ei încă nu au putut strânge 50 - 60 000 de suflete la un loc și nici nu vor strânge vreo dată atâtea suflete la un loc ... poate doar împotrivă. Eu nu am fost la concert, din păcate ... strâng din buci și așa. Poate că încă mai este o speranță ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e asa ca nu exista comparatie? Eu am plans. Am privilegiul sa vad concertele fara sa ma gandesc prea mult la bani. As fi vrut insa, singurul of de azi, sa le traiesc cu prietenii... roakeri, cum faceam odata. ce adevarat! O viata avem... hai pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut cu totii ce poate naste o masina de cusut...'High Voltage' !!! ah, m-am curentat

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!