ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 10 mai 2010

E repriza a 15-a! Poporul roman are sansele sa fie declarat cel mai bun incasator din toate timpurile!Uraaa!

La intrebarea retorica ”unde-s pumnalele, unde-s pistoalele…calul, pintenii…haiducilor?”etc. va dau un raspuns punctual: ele exista doar ca armele albe sunt in mainile presedintelui, iar caii cu pinteni sunt calariti de blondina smechera, cu jm, de la turismul tematic. Oare ce turism thematic recomanda duduia?
           
Poporul suveran ramane doar cu pumnii stransi ridicati in semn de revolta, dar incetul cu incetul ele se lasa in jos a neputinta.

Iar au facut sindicatele blat cu Escu. Bai tata ce tara de cacaolu ciclet cremali:-))
Ce am vazut zilele astea ?
In Romania mamaliga nu mai explodeaza, iar mamaligarii traiesc vegetal intr-o tara in care toti le-o trag pe la spate.

Mai Rocky Balboa de popor roman! E repriza a 15-a. Mai dati si voi! E uluitor cat puteti incasa, demn de toata admiratia, dar mai dati si voi! E voie. E chiar nevoie.

Hai paaaa! Ca inca mai putem incasa!
De la PODI record !

2 comentarii:

  1. azi,la coadă la imparteala saraciei,lacrimilor si mortii, nimeni nu se băga în faţă, nimeni nu sare peste rând,nesimtirea a incetat în sfârşit,stam toţi aliniaţi în ordine cronologică cu sufertaşele de metal ruginit,mai luam câte un polonic,câte o boală, câte un rând de acnee purulenta,bătrânii au aceleaşi vise standard,nefinalizate în adolescenţă....o ţară care se uita de multe ori peste umăr.... *de toate sunt aproape convinsa că nu, dar câteodată n-avem încotro*

    RăspundețiȘtergere
  2. Baaa , ce-i aici ... ! blog de comunisti ?! IHAA

    Ba orice cal care nu trage la caruta , trebuie sa-i mai reduci(25) din portia de ovaz !! Pai... suntem sat fara caini !?

    IHAA

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!