ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 13 mai 2010

DANGA/LANGA ... SUNA N ASFINTIT TALANGA! A PAGUBA, FRATILOR!



    Hai sictir, porcule! Dictator nenorocit! Cine ma-ta te crezi, nemuritorule?! Dar nu numai el, javra asta securista , e de vina , ci si toti pupatorii lui in cur!

   Pe cand se schimba rolurile? Pe cand devine “cel mai iubit dintre pamanteni” mistret? Pe cand plateste Voda pentru greselile lui?



   POLOBOC: saru’ mana, prea-maritule. traiasca fiscul! o sa-i legam ca americanii pe capone, marite zeus. asa mai recrutam si noi ceva aplaudacii zburataciti de frica.

   BASERXES: frecati-i, ba, poate cedeaza. scoate dosarele, emile, arata-mi ca-ti pasa. arde-i la bani.

  POLOBOC: sa traiti, am inteles. ies diseara pe sticla si zic iar “urmeaza sa taxam si MOARTEA″, sefule?

   Dragilor, nu va este dor de ION/GHINION presedinte ? Cu mecla aia ranjita, la fel ca Nasolu actual, macar ala recunoscuse ca a fost tatel sovietic si ca incearca sa o dreaga n democratie. Nu ca Nasolu, salvatoru natiei, Iron Man, inoxidabilul, incoruptibilul si facatorul de minuni in gura poporului! Care este.....

   Apropo... ca i uitasem pe scarbavnicii cu sutana. Tara arde si ei vor Patriarhie. Sa nu se opreasca lucrarile la casa Domnului ca sa aiba pacatosii unde sa si linga ranile si sa inalte rugaciuni. Taman in mausoleul marelui Carja...

   Cu riscul de a-mi aduna gramezi de injuraturi spun doar atat: ne putem ruga si in WC daca vrem sa ne rugam cu adevarat!

Sic!
Hai paaaa ! Ca se varuiesc cai verzi pe pereti !
De la PODI borhot national!



4 comentarii:

  1. Popii nu platesc impozit pe salar, fac puhoaie de bani nedeclarati, ca apai nu le numara nimeni cate cantari fac la morminte-n cimitir, si leafa e tot din banul public. Sa isi prinda vere la centura casa de marcat, ca prea o ard sfidator de bine. Pe partea ailalta, sa le mai si dea lor autoritatea, sa ne ia casile, sa ne arda pe rug, ca sa fie treaba treaba. Ca in nesimtirea lor nemarginita, nu cred ca ar fi bai.

    Citez:
    Biserica Ortodoxa Romana considera ca actuala criza financiar-economica este rezultatul unei profunde crize spirituale si morale care poate fi depasita prin sporirea credintei, a rugaciunii si cooperarii pentru a finaliza un lacas de cult care aduna oameni, care sunt invatati sa se respecte si sa se ajute reciproc"

    Hai ... pacatele mele :<


    Un flocsor de la zavaidoc ca sa ai noroc:
    http://www.youtube.com/watch?v=SGiLIY1golg

    RăspundețiȘtergere
  2. daca i de la zavaidoc, se primeste! naspa vremuri am prins daca si flocul de la zavaidoc este lasat sa creasca! paragina a ajuns pe el:))

    RăspundețiȘtergere
  3. SA MAI BEM UN PAHAREL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa beeeeem! cum ar zice o gloaba =))

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!