ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 11 mai 2010

CU BASTONUL DE MARESAL PESTE BOTUL ROMANILOR! FICTIUNE.....FRICTIUNE



   Tara plange!

   Din ce va trai marele Zeus? Si-a donat salariul la pulime si acum va trebui sa posteasca la fel ca guru/curu ala indian care nu a mai mancat si baut nimic de 70 de ani. Cu mancarea va rezista, dar cu bautura ce va face? Aici apare za problemu!

    Probabil ca, intr-adevar, cuplul prezidential va fi ajutat de fiice. A mica si cu respiratia grea a pus o de un porcoi de salariu si o sa si tina tatelu pe friptura, ca doar din fripturi au iesit voturile ei in urne, mai ceva ca ciupercile dupa ploaie sau reformele din palaria lui Pocanel, care este mult prea mare pentru el. Sa nu uitam, de asemenea, nici pensia batranei mame a marelui om. Probabil ca n-o va rabda inima sa nu-si rupa de la gura ca sa-si hraneasca puisorul. Plus borcanele cu muraturi, dulceata si sticlele cu bulion si suc de rosii, pentru vodka sefului, nu pentru altceva, pe care le va muma, nascatoarea de carmaciu, care este! Si cand ranit se va intoarce acasa, din lupta cu criza, la poarta va fi intampinat cu versurile mumei catre Fane Babanu : du te la pileala, pentru tara crapi…

   De la Escu care este, nu cel ce a fost sa fie si Ion/Ghinion, pentru toti cei care sustin azi regimul, citire “Daca veti continua cu actiunile clientelare si nu veti scoate tara din criza, va veti compromite politic pentru totdeauna”…Adica..vezi doamne, Marlanul sef, nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase..In noiembrie a avut mecla pe toate zidurile si in curul lui s-au bagat, sa se aleaga iarasi presedinte, sute de milioane de euro..Acu’el n-are nici o treaba, el e “curat”, pupincuristii ii strang vomele si prezinta nota de plata “cersetorilor” care-au asistat la spectacolul grotesc cu nasurile lipite de geamul prostibulului de lux…cu cate o plasa portocalie de oscioare si firimituri…

   Hai paaaa ! Ca mi se update za sula si poate va alerg!

   De la PODI erectie/frectie!

PS. NESATUILOR! PASTRATI SI PENTRU MAINE DIN BASTONUL DE MARESAL! NU-L INGHITITI AZI PE TOT!

3 comentarii:

  1. fuck anh ta trong miệng Base

    RăspundețiȘtergere
  2. poate viata va fi mai buna ieri....eee,om muri ş'om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper sa se aleaga praful de el si familia lui. De toti care au facut politica. Asta nu e politica. Politica inseamna sa iti iubesti tara. DPDV personal.Ma uit cu groaza la ce se intampla in tara asta si nu pot sa cred ca dupa 20 de ani am ajuns de unde am plecat. Si prieteni au murit degeaba... Sper sa ii bantuie pe nemernici. Iar in ultimele lor clipe sa moara in chinuri. Cum au murit tinerii nostrii copii. ca nu i doare nici la 15 m in spate. traim vremuri de restriste. Si inca nu am vazut ce este mai rau. Asta e realitatea pura.
    "Dac-as fi pentru-o zi presedinte
    Tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte
    Dac-as fi pentru-o zi presedinte
    V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde."
    Ca sa inchei.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!