ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 11 mai 2010

CANTEC. FRUNZA VERDE BOB DE ROUA MI AM LUAT SABIE NOUA......



Hai sa nu mai fim asa gravi, sa ne mai si delectam cu o muzica buna:)) si sa i auzim pe fratii polonezi cum ne incanta!

4 comentarii:

  1. Acum putem spune ca acest cantec a intrat in istoria muzicii, probabil va fi luat ca punct de referinta, pana si iubitorii de muzica clasica il "apreciaza". Ce ma amuza cel mai tare este ca lor chiar le place. Oricum, reusita versiune. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ofofoffff-ul meu este ca nu se mai face muzica buna, nu numai la noi ci in tot spatiul muzical international, cu mici, mici exceptii, artistii nu mai sunt promovati si se vede. Sau nu mai suntem noi sensibili la muzica, nu avem timp, ne-am instrainat de sentimentele bune... Poate gresesc. Au ajuns sa sufere mai mult decat trebuie. Una este sa suferi de foame si sa nu mai poti creea, sa te ocupi efectiv de asta, de supravietuire fara arta, ceea ce mi s epare imposibil, una e sa suferi de foame pentru a creea. In fine. Trec in fiecare zi pe langa un artist, il pot numi asa, care canta la fagot, superb, la un colt de strada. Este o incantare sa-l asculti. Si lumea trece atat de nepasatoare... Am vazut de asemenea un mare artist, Joshua Bell, pe langa care treceau cu atata nepasare calatorii de la metrou... Poate erau surzi, poate ca aveau Iphone, Ipod etc. Trist, al dracului de trist.

    RăspundețiȘtergere
  3. Off-ul meu cel mai mare este ca in Romania avem atat de multi artisti si copii talentati, extraordinari, care sunt oprimati si goniti, efectiv, nepasarea crasa, ordinara a celor cu putere stinge orice urma de speranta, omoara talentul din fasa, omoara tineretea si spiritul acestui popor frumos si atat de chinuit. Le ia pana si aerul... ala care mai este. Irespirabil.Iar batraneii nostrii artisti, scriitori, actori, muzicieni, istorici, literati, mari academicieni nu au nicio putere.... la putere, la nesimtire. Politicienii o fac cu obstinatie, parca cu ciuda, sa nu cumva sa lase un banut pentru ceea ce conteaza, le este necaz acestor complexati ca sunt si oameni care traiesc pentru spirit si nu pentru burta. Singura putere o au asupra celor oropsiti, sensibili si cuminti. Ca si oamenii de cultura. cel putin asta mai sper.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Actiunile voastre ne alimenteaza ura". Asta mi-a venit in cap acum. Cat putem sa uram, cat de intens, putem uri pe oricine, nu putem iubii pe oricine... ne ia mintile la fel, insa. Ce pot face unii din noi, cat ne pot umilii si parca noua ne place. Avem un oarecare masochism in noi. Nu cred ca are legatura cu ingaduinta sau cu spiritul precoce si elevat, cu educatia noastra. si totusi le ingaduim, le acceptam actiunile. OFF! Totusi raman cu ura, cu sticla si cu gandurile mele. Gata. Mai ascult o muzichie de la tine. hai pa.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!