ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 12 mai 2010

CANDVA ROMANIA PITOREASCA! MOMENTAN ROMANIA JERPELITA! SAU POATE PREFERATI RUPTA N CUR DE FOAME!


        VITELOR CARE STATI IN STAUL, NU RUPETI GARDUL???

   MUUU… MUUUU!!! ZISE CIREADA SI MAI RUMEGA JUMA DE VEAC IDEEA CREATA!

        Cei din sectorul privat sint salvati in caz de nenorocire (incendu, accident/descarcerare) tot de pompierii cu salariul redus cu 25%.

   Cei din sectorul privat sint salvati in caz de nenorocire tot de medicii si asistentele cu salariul redus cu 25%.

   Cei din sectorul privat au copiii la scoala tot la invatatorii si profesorii cu salariul redus cu 25%.
Si asa mai departe. Imi dau seama cam cu ce chef muncesc oamenii astia …..

   In schimb pulimea cu bani fata in strainatate, ca aici este vai si amar. Normal, doar ei au ruinat sistemul. Vaca de Riti/Piti sau RISI/PITI mai degraba, zace bine merci si isi creste plodul si nici caii mei nu mai intreaba de banutii delapidati !

   Domnule presedinte, cei 500 de generali numiti prin bunatatea domniei dumneavoastre, marite stapan, Mare si singur Zeu, domn din mila lui Dumnezeu, ne luam sfantul angajament sa va aparam si sa va protejam cu pretul vietii noastre, neprecupetind nici un efort, luptand fara incetare, pana cand vom spulbera Teroarea cu Carje, care si-a permis sa va deranjeze, sa va critice!!!

   Rusine Ion/Ghinion! Rusine pentru ca ai trimis Mineriada cu Carje impotriva conducatorului nostru iubit!

  Si ca un corolar la cele zise, a mai iesit un banc din toata tevatura asta. C asa i romanul, pamfletar din nastere si pana nu mai face si o poanta, nu i sade bine. Cica:

,,Dialog la porţile Palatului Cotroceni

- La Constanţa au dat foc tablourilor cu Nasolul ! Ştiţi ?

- Da, dar au venit alţii mai buni la suflet care s-au urinat pe ele , stingându-le !,,

Hai paaaaa ! Ca azi s-a revoltat bunica !
De la PODI carjometru !





2 comentarii:

  1. doctori care prin stiinta lor reusesc sa te omoare, tu fiind sanatos (si nu-i vorba de incompetenta)
    politisti care fac ordine pe drumurile patriei ,,, sa nu cumva sa mai existe vreo baba biciclista.
    la pompieri si la ambulanta nu cred ca tu ai incercat sa-i deranjezi vreo data(nu-ti doresc) ? incearca doar si o sa ramai uimit de procedura care exista. in cr ca aici cunoastem, o ambulanta ajunge in zona confectiilor in 20 min. nornal ?!
    c_am asta-i cheful de munca al bugetarului roman!
    de profesori, toate bune, numai respect :) :)

    bon courage !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi aduc aminte că la un moment dat chiar Iorga le-a spus profesorilor veniți cu jalba în proțap la el următoarele: Dacă erați cu adevărat disperați nu veneați în casa mea...marea este aproape! Din păcate nici acum lucrurile nu stau prea diferit. Îți aduci aminte că marinelul, în joia neagră (când a anunțat pulimea că o să taie din salarii 25% a completat: cei care sunt cu adevărat competenți or să plece la privat - sic!). Ce să pricepem? Oare acei pompieri de care vorbești vor fi pe viitor dintre cei mai proști? Oare acei medici care or să rămână vor fi la fel de proști? Oare noi, care încă nu am plecat suntem cu adevărat proști? ... mm bună temă de gândire! Știi și tu că nu toți bugetarii (atât de derizoriu a ajuns acest termen, că până și mie îmi vine să vomit când îl aud) sunt la fel. Unii își rup spatele muncind iar alții nu mai știu cum să frece menta și să ardă gazul. Si în toată povestea asta știi ce este cel mai trist? Faptul că scursurile astea de la guvernare, într-o oarecare măsură au dreptate ... chiar suntem mulți fratele meu ... și asta o știe orice om cu cap. Prost este însă că în lipsa unor criterii viabile tot cei care trag ca proștii vor fi lichidați în favoarea pilelor, curvelor, unchilor, finilor, nepoților etc.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!