ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 9 martie 2010

TRENDURI CULINARE!

   Ce este El Bubic? este o salată mare cu de toate. Simţurile sunt aţâţate, iar noi putem să alegem brânza franţuzească, legumele crude, cu asperităţi reci, sau să lipim de pereţii farfuriei crutoanele fărâmicioase. 
   Este o chestiune de papile gustative .......,o delectare a simturilor. Un fel de ,,pe culmile disperarii,, gastronomice!

   Aşadar, în reţeta proprie şi întru deplina satisfacere a gustului personal, putem sa adaugam si sa personalizam cu: confesiunea naiv-nostalgică a unui fetiţe despre râme tăiate şi întoarcerea acasă cu bunicul, scenă erotomorfă, de extremă senzualitate feminină, de lesbianism latent, de privire care mângâie delicat puful fin de pe piele, undeva într-o cafenea din Amsterdam, imaginea dură şi seacă a unui asasinat asupra unui animal de casă, comis, probabil involuntar, de mâini nesigure de copil bolnav psihic, poveste, despre Japonia contemporană à la Murakami, naraţiune pură, fără fasoane culturale, fără metatexte sau colaje, doar ochi atent de student venit dintr-o ţară tristă, fără nume, România, stop-cadrul naturalist – tatăl povestind, ca martor, momentul uciderii fiicei într-un accident de maşină!

   Mod de preparare: când gatiti râme, luati un ciob şi le taiati de la jumătate să vedeti cum se zvârcolesc şi se strâng; de unde le-ati tăiat, iese o pastă portocalie care atârnă după ele şi se târăşte prin praf.....

Hai paaaa!!! Si pofta mare!
De la PODI diversificare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!