ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 14 martie 2010

FERMA ANIMALELOR CARPATINE! ESEU AVORTAT SPONTAN!


   Unii, oricat isi screm desteptaciunea, nu reusesc decat sa-si faca ochii oblici. Celor alesi, le umple Dumnezeu bolul mintzii cu boabe de har-fermecat! Decat sa fii “sclav-negru” pe plantatzia de portocali, mai bine ramai “chinez-alb” in orezarie.



   Boc ramane “utc-ist; tot, irecuperabil!… iara Zeus a refuzat titlul de Magna Cum Spume,ca era prea de oaie. Da limbile -n cur i-au produs placere. Am zis.



   Am constatat ca oricine vine in contact cu tiroidul canceros de la Cotroceni se discrediteaza, se umple de ridicol sau pur si simpu se minjeste cu rahat. Tipul acesta josnic si detestabil este de un ridicol grotesc. A ajuns chiar libidinos. Daca vrei sa cauti un etalon al raului in Romania te duci acolo.

   Pocanel e capos. Azi au dat cu mocirla in el in piata Victoria, iar individu’ a priceput de aici ca asa ii place lui “sa coboare in mijlocul oamenilor”.

    Adica cum sa coboare? Poate sa URCE!!!! La cer, poate!

   Raspuns “a la Poc”: In copilarie ma jucam cu bulgari de zapada…ma rog, n-am pus ghilimele de rgioare pentru ca n-am retinut exact prostovaniile debitate de papitoi!!!

    Un fel de: -Sac, nu m-ati nimerit, da’-mi place joaca!!

   Maica-Domnului in ce jele am ajuns!! Mai oameni buni! Sigur bocitania e prim-ministrul tarii asteia????!! poate-oi fi lipsit io in ultimi doi ani de pe meleagurile natale si din capul meu……

   Astept ca Zeus si acolitul lui cel de un metru si juma, sa procedeze candva si cat mai curand, precum generalul roman Cincinatus, care, dupa ce a fost proclamat dictator de catre senat si si-a salvat patria de invadatori, s-a reintors la statutul de simplu cetatean, retragandu-se la ferma sa si apucand, din nou, coarnele plugului.

   Hai paaaa!!! Ca se turneaza zilnic la Ferma Animalelor!

   De la PODI sustenabilitate!



4 comentarii:

  1. Mai bine ii dadeau gu gloante, ceva, ca alea sigur treceau mai usor de umbrela :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma, sa te auda prietenul tau, cel locuitor prin Francia, cum te iei de odoarele lui. Te mananca de viu. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. oui,oui! asa odoare, sa scuipi pe ele , sa ti faci cruce de trei ori si sa le faci talisman!

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!