ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 16 martie 2010

ERECTIILE SI SECRETIILE INTAIULUI BARBAT!



   De ce oare se controleaza la doftor, Super Zeus, cand mai la indemana ii este o vrajolina si, hocus/pocus este beton armat ? Simplu, dragilor ! A mers la fratia halatelor albe sa vada care parte a corpului si-o mai baga in viata noastra. Mainile le-a bagat in buzunarul nostru, cand mai inchid ochii oamenii astia de mai latra, mai baga cate un pumn in gura, piciarele mocirloase sunt “all over our face”, dosul ii este de prim rang pupat si lins pe indelete, ca na,  mai are 5 ani la dispozitie ! s-a controlat sa vada daca mai are erectie sa isi bage si rusinosul in viata noastra !

   Ca-i beteag de ura, se vede si cu ochiul liber !!!

   “Cel mai inalt om de stat”? Aia-i caterinca! Din cite stiu Io, mare si singur stapanitor, domn din mila lui Dumnezeu…. cel mai inalt roman e Ghita …… te-astept diseara la portitaaa…

   Parerea mea este ca daca are ceva si moare , aflam dupa ce-l inmormanteaza. Ne putem astepta inclusiv ca el sa fi murit asta noapte iar noi sa aflam dupa viitoarele alegeri prezidentiale ca a murit in pat cu sotia de moarte buna. Asa de frica le este la gugustucii din partid de fulgerul lui! Poate le tabaceste fundul si din groapa ! Trimite stafia sa le tulbure somnul hahaind infiorator.

   Ei cu ai lor si noi cu ai noştri. Cu bunicul lui Bulă din fereastră şi pensia lui eternă.
  
Care este!!

         Hai paaaa!!! Ca mi se rupe apa!

         De la PODI esafodaj !

Un comentariu:

  1. "Ei cu ai lor si noi cu ai noştri"..ştii asta îmi aduce aminte de unul din miile de bancuri cu Bulă. Fii atent: Institutul de Artă Populară şi cel pentru Investigarea Crimelor Comunismului (HA HA) au cercetat originea bunicului Bulă. Să vadă ghiolbanii de unde naiba vine Bulă (personaj mai cunoscut decât Făt - Frumos de altfel). Şi după cercetări îndelungate au ajuns la concluzia că Bunicul Bulă, este strănepotul lui Bulebista, care locuia la Bulidava iar pe măsa o chema Zdamăsii (PI a fost importat mai târziu de la greci)... :)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!