ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 10 februarie 2010

DIN FUNDUL BALTII! MORAVURI!

   La carte zice negru pe alb, cu litere de-o şchioapă: ştiuca şade-n iarbă ca baba la şezătoare. 
 
   Şi de vrei să-i admiri dinţii, trebuie musai să alegi un lac nici prea lat, nici prea adânc, cu buruieni pe dinăuntru şi o pădure de stuf pe dinafară. 
 
   Da’ dacă dumisale, supărată dintr-un motiv oarecare, s-a hotărât să ne tragă clapa? Despre aşa o situaţie, până şi cartea tace mâlc!
 
   Fain mai zice cartea!! Nu pot sa nu ma opresc sa nu compar lacasul stucii cu barlogul parlamentarului si obiceiurile acestuia. Da, al degeneratilor… umflati de cartabosi luati spaga si spalati si imbracati cu banii de pensii ai bunicii. Asa cum sunt: aroganti fara motiv, smecheri, cautatori de furtisaguri, reflecta imaginea noastra. 
   Alesii natiunii aduc cu ei in Parlament naravurile natiunii!!! Sa nu cumva sa uit de ,,bunele,, obiceiuri  ale romanilor de aruncatori de gunoaie in padurea verde, poluatori de riuri cu detergent auto, afumatori de orase cu gratarele noastre mizere…

Hai paaaaaa!!! Ca daca seaca Marinaru balta, o sa ne zambeasca stiuca!!!:)) La naiba!!! Cred ca doar el mai crede in povestea asta!!!

De la PODI comparatie!!!

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!